NEWSLETTER

SPLOŠNI POGOJI

 

SPREJETJE

Dobrodošli na LUMENIA.com (»spletno mesto«). Z dostopanjem in brskanjem po »spletnem mestu« predpostavljamo, da vsi uporabniki sprejmejo pogoje, navedene v teh splošnih pogojih. Z uporabo našega spletnega mesta v celoti sprejemate te splošne pogoje. Če se s temi pogoji ne strinjate, prosimo, ne uporabljajte »spletnega mesta«. V primeru registracije na našem »spletnem mestu« vas bomo izrecno prosili, da potrdite strinjanje s temi pogoji. LUMENIA d.o.o. si pridržuje pravico, da od časa do časa po lastni presoji posodablja te pogoje. To obvestilo morate redno pregledovati za posodobitve in spremembe.

LASTNIŠTVO INTELEKTUALNE LASTNINE/LICENCIRANJE VSEBINE SPLETNEGA MESTA LUMENIA

Smo lastniki ali pridobitelji licence vseh vsebin, ki jih vsebuje »spletno mesto«, vključno z vsemi grafikami, besedilom, fotografijami, slikami, videoposnetki, ilustracijami ter zasnovo, izbiro in razporeditvijo omenjenih vsebin. »Spletno mesto« je zaščiteno z avtorskimi pravicami in/ali blagovno znamko in/ali drugimi lastniškimi pravicami intelektualne lastnine, ki so v naši lasti ali imamo zanje licence ter so zaščitene na podlagi slovenskih in mednarodnih zakonov o intelektualni lastnini. Zakonodaja se neprestano spreminja, zato lahko pravne informacije v vsakem trenutku postanejo zastarele.

LUMENIA d.o.o. vam zagotavlja omejeno, neizključno, neprenosljivo, nedodeljivo, preklicno licenco za ogled in prenos kopije gradiv, objavljenih na »spletnem mestu« samo za osebno in nekomercialno uporabo za vas ali podjetje. Vsa gradiva, ki so prikazana ali na voljo na »spletnem mestu«, vključno z grafikami, dokumenti, besedilom, slikami, zvokom, videoposnetki, zvočnimi posnetki, umetniškimi deli, programsko opremo in HTML-kodo (skupaj »spletna vsebina«), so izključna last podjetja LUMENIA d.o.o., njegovih strank ali dajalcev licence.
»Spletna vsebina« je zaščitena s slovenskimi in mednarodnimi avtorskimi pravicami ter vsemi drugimi veljavnimi pravili, zakoni in predpisi glede intelektualne lastnine. Razen kot izrecno dovoljuje ta dokument brez predhodnega pisnega soglasja podjetja LUMENIA ne smete (I) uporabljati, kopirati, spreminjati, prikazovati, brisati, distribuirati, prenašati, shranjevati, reproducirati, širiti, objavljati, prodajati, preprodajati, prilagajati ali ustvarjati del, izpeljanih iz »spletne vsebine«, ali (II) uporabljati »spletne vsebine« na drugih spletnih straneh ali katerih koli medijih, npr. družbenih omrežjih ali v mrežnih okoljih.
Zaradi vseh teh razlogov se ne zanašajte na informacije na tem spletnem mestu; priporočamo vam, da se pred začetkom kakršnih koli ukrepov (ali za opustitev dejanj), ki imajo ali lahko imajo pravne posledice, obrnete na ustrezno osebo za strokoven pravni nasvet.

NAROČILA IN SPECIFIKACIJE IZDELKOV PODJETJA LUMENIA

Vse grafike, opisi, slike, fotografije, videoposnetki, ilustracije, informacije v zvezi z dimenzijami, barva, končna obdelava itd. so le smernice. Zaradi sprememb v proizvodnih procesih lahko variirajo. Medtem ko se podjetje LUMENIA trudi, da zagotavlja točnost informacij v svoji literaturi, podjetje LUMENIA ne odgovarja za posledice kakršne koli napake ali opustitve v opisih, slikah, merah ali pri izmenjavi drugih informacij, katalogov in katere koli druge literature, ki jo zagotovi podjetje LUMENIA. Ker je politika podjetja LUMENIA proces nenehnih izboljšav, si podjetje pridržuje pravico spreminjati specifikacije katerega koli blaga brez obvestila. Vsi opisi, slike, fotografije, specifikacije in tehnične informacije v tej brošuri so del pogodbe o nakupu in prodaji, sklenjene s podjetjem LUMENIA.

Kakršne koli tipografske, stvarne ali druge napake ali objava informacij v kateri koli prodajni literaturi, ceniku, sprejeti ponudbi ali kakršni koli drugi dokumentaciji ali informacijah, ki jih izda podjetje LUMENIA, bodo predmet popravkov brez kakršne koli kazenske odgovornosti podjetja LUMENIA.

NEOMEJEN DOSTOP

»Partner« je distributer podjetja LUMENIA ali oseba, ki je zainteresirana za sodelovanje s podjetjem LUMENIA; za neomejen dostop se lahko vedno obrnete na nas na naslov info@lumenia.com.
Z uporabniškim imenom in geslom partnerja lahko dobite neomejen dostop do gradiv, ki so na »spletnem mestu« na voljo v omejenih delih PODPORE. Uporabniško ime in geslo mora določiti podjetje LUMENIA in ju poslati partnerju prek elektronske pošte. Uporabniško ime in geslo omogočata uporabo naših visoko ločljivih slik, logotipov in slik naših izdelkov, garancijskih pogojev, multimedijskih vsebin ali drugih dokumentov ali informacij v lasti podjetja LUMENIA.
Dovoljenje za neomejen dostop je pogojen z izpolnjevanjem navodil in pravilno uporabo. Podjetje LUMENIA ne odgovarja za posledice kakršne koli napake ali opustitve v opisih, slikah, merah ali pri izmenjavi drugih informacij, katalogov in druge literature.

POVEZAVE DO TRETJIH OSEB

Spletno mesto ima lahko povezave, kot so hiperpovezave ali gumbi, ki omogočajo neposredni dostop do spletnih mest tretjih strank (»povezane strani«). Povezanih strani podjetje LUMENIA ne nadzoruje ali spremlja. Podjetje LUMENIA ne odgovarja za gradiva, informacije ali vsebine, ki so objavljene na povezanih straneh.
 

POLITIKA VAROVANJA ZASEBNOSTI

Podjetje LUMENIA v skladu s politiko varovanja zasebnosti zbira, uporablja in razkriva informacije, ki jih zbere »spletno mesto« ali prek njega. S sprejetjem teh pogojev vsakič, ko uporabljate »spletno mesto«, soglašate z uporabo in razkritjem takih informacij v skladu s pravilnikom o varstvu zasebnosti. Če potrebujete več informacij o »spletnem mestu« ali tem obvestilu, nam prosimo pišite na info@lumenia.com ali na naslov LUMENIA d.o.o., Kandrše 7, 1252 Vače, Slovenija.
 

ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanja o naših izdelkih ali rešitvah, nas lahko kadarkoli kontaktirate. KONTAKT
KONTAKTIRAJTE NAS
zapri Na spletnih straneh Lumenia.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.