NEWSLETTER

BENCINSKA ČRPALKA ESSO


 
Različna mesta po Nemčiji
Industrijska razsvetljava
 

POVZETEK


Kakovost in učinkovitost naših proizvodov nam omogočata pridobivanje pomembnih poslov, npr. projekta ESSO. Glavni namen projekta ESSO je vgradnja 100-vatnih LED svetilk LUMENIA H LUM s temperaturo barve svetlobe 5700 K na vseh bencinskih črpalkah ESSO v Nemčiji. V Nemčiji je 950 bencinskih črpalk ESSO in pričakujemo, da bo na vsaki od njih vgrajenih od 8 do 17 zgoraj navedenih svetilk (odvisno od velikosti črpalke).


 

REŠITEV


Prvih 100 svetilk LUMENIA H LUM je že bilo uspešno vgrajenih na bencinskih črpalkah v zveznih deželah Bavarska, Baden-Württemberg in Schleswig-Holstein. Leta 2017 se bo nadaljevala vgradnja v ostalih zveznih deželah. Omenimo naj tudi, da se o podobnih projektih dogovarjamo tudi z drugimi ponudniki bencinskih črpalk. Odprte imamo tudi še številne druge projekte, ki dokazujejo, da je LUMENIA kakovostna in zaupanja vredna evropska znamka.

H LUM so energetsko učinkovite svetilke za delovno mesto. Primerne so tako za bencinske črpalke kot prostore, kjer je potrebna visoka stropna namestitev svetil. So najbolje prodajani izdelek v naši ponudbi industrijskih svetil in pogosto priporočena rešitev za osvetlitev distribucijskih centrov, proizvodnih objektov, skladišč in športnih dvoran. Naši strokovni partnerji vam poleg inovativnih svetil LUMENIA nudijo tudi storitve, kot so načrtovanje, vgradnja in vzdrževanje razsvetljave po celem svetu.

 

ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanja o naših izdelkih ali rešitvah, nas lahko kadarkoli kontaktirate. KONTAKT
KONTAKTIRAJTE NAS
zapri Na spletnih straneh Lumenia.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.