NEWSLETTER

PAMETNI SOLARNI SISTEM

 
 
Že od samega začetka gojimo skrb za okolju prijazno delovanje, zato smo razvili sistem za ulično razsvetljavo, ki ga napaja obnovljiv vir energije – sonce.

Poglavitna prednost tega sistema so nizki stroški namestitve in vzdrževanja na območjih brez javnega električnega omrežja. Ta sistem je odlična izbira za razsvetljavo pešpoti in kolesarskih stez, zasebnih parkirišč, avtobusnih postajališč, industrijskih območij ali nacionalnih parkov in zavarovanih območij ter ne povzroča motenj za naravno okolje. Zaradi visokokakovostnih komponent, izdelanih v EU, in našega razvoja ta sistem odlikujeta zanesljivost in daljša življenjska doba.
 
 
 

GLAVNE PREDNOSTI

Solarni sistem je samostojen in povsem avtomatiziran. Ponaša se s funkcijama BMS (sistem za upravljanje baterij), MPPT (regulacija polnjenja) in pametno komunikacijo s pametnimi telefoni. Funkcija BMS omogoča stalno merjenje polnjenja in praznjenja vseh 4 baterijskih celic, ki tvorijo baterijo, ter zagotavlja enakomerno polnjenje. Za čim bolj učinkovito polnjenje funkcija MPPT na fotovoltaični plošči izbere največjo moč polnjenja. Elektronika v notranjosti skrbi za polnjenje in praznjenje baterije ter regulacijo svetilke LED. Največja moč svetilke solarnega sistema je 60 W. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji LED in izkoristku do 140 lm/W so te svetilke primerne za osvetlitev javnih površin, kot so avtobusne postaje, parkirišča in podobno.

Z nadzorom polnjenja in praznjenja baterije poskrbimo tudi za dolgo avtonomijo sistema. 30-urna avtonomija je zagotovljena na površinah, kjer ni dnevne svetlobe za polnjenje sistema. Sistem vsebuje Bluetooth modul za povezavo z vašim pametnim telefonom, kar omogoča programiranje 5-stopenjske zatemnitve ponoči. Sistem sam meri in izračunava SOC (stopnjo izpraznjenosti) baterije, na podlagi česar lahko ugotovimo, ali ima sistem dovolj energije za napajanje svetilke LED skozi celo noč ali je potrebna zatemnitev svetilke, da bo svetila celo noč. Z uporabo aplikacije lahko spremljate sistem, vključno s statusom baterij, električnim tokom, ki ga proizvede solarna plošča, porabo električnega toka, temperaturo znotraj ohišja baterij in svetlost.

 


Daljinsko
upravljanje

5-letna garancija

Nižji izpust
CO2

Zmanjšanje svetlobnega onesnaževanja
 
 
 
 

FUNKCIONALNOSTI

  • Avtonomija sistema do 30 ur
  • Avtomatsko stikalo za VKLOP/IZKLOP
  • Avtomatsko nastavljanje stopenj zatemnitve ponoči glede na stopnjo izpraznjenosti baterij
  • Ročno nastavljanje stopenj zatemnitve ponoči
  • Programiranje in nadzor prek Bluetooth povezave
  • Navpični kot solarne plošče nastavljiv od 20° do 40°
  • Vodoravni kot solarne plošče nastavljiv 360°
 
 

V KOMBINACIJI Z:

 

ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanja o naših izdelkih ali rešitvah, nas lahko kadarkoli kontaktirate. KONTAKT
KONTAKTIRAJTE NAS
zapri Na spletnih straneh Lumenia.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.