NEWSLETTER

PODJETJE FAUN


 
Valence, Francija
Industrija in Lumenia Solutions
 

POVZETEK


FAUN Environnement je vodilni proizvajalec smetarskih vozil na francoskem in evropskem trgu. Podjetje je znano ne le po kakovosti in zanesljivosti svoje opreme ter poprodajnih aktivnosti, ampak tudi po svoji inovativnosti, s katero svojim strankam prinaša koristi in pomaga okolju.
Podjetje je leta 1922 zgradilo tovarno v mestu Valence, kjer izdeluje tovornjake, ki jih za zbiranje in odvoz odpadkov uporabljajo francoske občine.
Hitro je zaslovelo kot strokovnjak na področju prevoza. FAUN Environnement že od začetka krepi svoj položaj na trgu, tako da z inovativnostjo in sposobnostjo združevanja varnosti ter varovanja okolja pomaga zmanjševati zvočno onesnaženje in izpuste CO2. FAUN Environnement je del nemške skupine Kirchhoff.

Podjetje FAUN je želelo prenoviti stare, tehnološko zastarele luči za visoko namestitev z rešitvijo, ki zahteva minimalne stroške vzdrževanja in energije.


 

REŠITEV


Naš francoski partner je v prvi fazi prenove uporabil 48 180-vatnih luči H LUM za stropno namestitev, ki so izpolnile naročnikove zahteve in pričakovanja, tako da je bil izbran za prenovo razsvetljave v celotni tovarni. Leta 2018 bo nameščenih še 200 luči, nadgrajenih z vmesniki DALI in svetlobnimi senzorji.


»Odločili smo se, da bomo pilotsko rešitev z vrhunskimi izdelki LUMENIA uporabili v celi tovarni. Uspeli ste pridobiti naše zaupanje v rešitve LED in tako premagali konkurenco. Bravo!« je povedal Etienne Blaise, generalni direktor podjetja FAUN.

 

ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanja o naših izdelkih ali rešitvah, nas lahko kadarkoli kontaktirate. KONTAKT
KONTAKTIRAJTE NAS
zapri Na spletnih straneh Lumenia.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.