NEWSLETTER

PROIZVODNI OBRATA EBM-PAPST


 
Cerknica, Slovenija
Industrija in Lumenia Solutions
 

POVZETEK


Razsvetljava v proizvodnem obratu z velikim številom industrijskih strojev mora biti energetsko učinkovita, natančna in zanesljiva. Te smernice so nas vodile tudi pri izbiri izdelkov za razsvetljavo nove proizvodne hale podjetja Ebm-papst Slovenija, ki je del skupine Ebm-papst in eden od vodilnih proizvajalcev elektromotorjev ter ventilatorjev za gospodinjske aparate na evropskem in svetovnem trgu.


 

REŠITEV


Izbrali smo industrijske svetila LUMENIA G LUM, ki, zahvaljujoč opalnemu difuzorju, zagotavljajo kakovostno osvetlitev brez bleščanja. V novozgrajeno proizvodno halo smo namestili 315 svetilk G LUM z močjo 60 W in vmesniki DALI..

Sistem pametnega upravljanja svetil omogoča spremljanje ravni dnevne svetlobe in prilagajanje osvetljenosti prostora s povečevanjem ali zmanjševanjem svetilnosti luči. Sistem zagotavlja varčno delovanje svetil po vnaprej določenem urniku in proizvajanje umetne svetlobe le, ko je to nujno potrebno oziroma ob majhni sončni osvetljenosti in samo ko so v prostoru ljudje. Povprečna svetilnost sistema je 750–800 lx, pri čemer je intenziteta svetlobe med odmori minimalna.


 

REZULTATI


Svetila LUMENIA zagotavljajo maksimalno zmogljivost in varnost pri uporabi, obenem pa so varčna ter energetsko učinkovita.

 

ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanja o naših izdelkih ali rešitvah, nas lahko kadarkoli kontaktirate. KONTAKT
KONTAKTIRAJTE NAS
zapri Na spletnih straneh Lumenia.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.