NEWSLETTER

ŠOLSKA TELOVADNICA KARLOVAC


 
Karlovac, Hrvaška
Industrija in Lumenia Solutions
 

POVZETEK


Razsvetljava v športnih objektih mora biti kakovostna, močna in prilagodljiva. Izpolnjevati mora različne pogoje, ki se od športa do športa razlikujejo.

V športni dvorani srednje šole v Karlovcu na Hrvaškem smo stare 400-vatne luči zamenjali z LED svetili H LUM serije 198.100.010, 100 W. Vgradnja naših visokokakovostnih in energetsko varčnih svetil bo šoli pomagala občutno zmanjšati stroške.
Stara napeljava v večini šolskih objektov ne omogočajo regulacije. Glavni cilji prenove sistema razsvetljave v srednji šoli v Karlovcu so bili zmanjšati stroške energije, povečati energetsko učinkovitost in omogočiti optimiziranje svetilnosti.


 

REŠITEV


Naša visokotehnološka svetila H LUM so idealna za njihove potrebe, saj so oblikovana za stropno namestitev v športnih in industrijskih dvoranah. Z življenjsko dobo prek 60.000 ur (L80B10) in izkoristkom sistema nad 125 lm/W imajo svetilke H LUM štirikrat daljšo življenjsko dobo, 50 % večjo povprečno svetilnost in 75 % boljšo energetsko učinkovitost.


 

REZULTATI


Energetsko učinkovitost sistema smo še povečali z vgradnjo vmesnika DALI, ki omogoča nadzor dejanske porabe energije v oblaku in spreminjanje nastavitev režima delovanja. Uporabnik lahko tudi določi optimalni režim, kar omogoča še dodatne prihranke energije ter nižje stroške.

 

ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate vprašanja o naših izdelkih ali rešitvah, nas lahko kadarkoli kontaktirate. KONTAKT
KONTAKTIRAJTE NAS
zapri Na spletnih straneh Lumenia.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.